Faceți căutări pe acest blog

vineri, 22 octombrie 2010

Valabilitatea produselor de make-up

Cred ca oricine care este pasionat de make-up sigur a vazut unul din sutele de filmulete de pe youtube, in care fetele isi prezinta vastele lor colectii de make up.
Stiu ca atunci, cand esti pasionat de make-up cu greu te abtii in a cumpara si a colectiona tot felul de produse, unde mai pui ca unele dintre ele le primesc gratis.

De fiecare daca cand ma uit si vad 3 sertare doar de rujuri nu pot sa nu ma intreb DAR CUM RAMANE CU VALABILITATEA PRODUSELOR?!?!?!

Inteleg, ca la un fard presat nu prea te intereseaza valabilitatea lui. Poate nu te ingrijoreaza prea mult , ce poate sa ti se intample ?! In cel mai rau caz, va incepe sa se sparga , sa devina prafuicios sa isi piarda din intenstitate nu?

Ei bine, mai ganditi-va o data! Toate aceste produse le aplici pe fata..
Produsele de make-up, in sinea lor dauneaza pielii, o afecteaza intr-o oarecare masura.Ganditi-va, cat va afecteaza un produs, al carui termen dat de producator a expirat!
Si luati in calcul ca producatorii au marit termenul de valabilitate la maxim!

Toate tehniciile noastre de mentinere a tenului cat mai tanar se injumatatesc constant daca folosim produse de make-up vechi.
 Asa ca ganditi-va de doi ori inainte, de a puneti pe fata un produs de make-up caruia termenul de valabilitatea s-a dus de mult!!!!

Pe majoritatea produselor de make-up este trecut termenul de valabilitate, pe unele dintre ele este borcanelul ala deschis in care este specificat termenul in luni.
La acestea din urma este destul de greu de urmarit cat mai are pana cand va expira!
Dar nu imposibil, putem pune un stick pe care trecem data la care am deschis sau putem trece cu un marker data.

2 comentarii:

  1. eu cred ca sunt una din persoanele care tin cont de valabilitate. Prefer sa am un singur fond de ten, o pudra sau un corector, decat sa am tone de produse de make up, sa le pierd socoteala si sa uit sa ma uit la data de expirare...
    Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  2. asa e cel mai bine, e si mult mai bine ptr ten, pentru ca folosesti produse in termen si de ce nu si pentru buzunar. :P

    te pup!

    RăspundețiȘtergere